CuteFTP Web Sitelerine FTP ile Dosya Yükleme Programı

Tanıtım Erdinç Koç 2.059 Görüntüleme

Çağımızın internet Dünyası ile iç içe bulunması nedeniyle faydalandığımız internet sitelerini güncel tutabilmek ve yeni dosyalar ekleyebilmek için dosya transfer programlarına ihtiyaç duymaktadır.  Sitelerin içeriğinden daha iyi fayda sağlanabilmesi ve kullanımının kolay olabilmesi için bazı eklentiler eklemek isteriz veyahut bozulan yapısını onarmak için transfer programına ihtiyaç duyarız. Öncelikle tüm işlemleri sağlıklı biçimde yapabilmemiz için indirson.com gibi program sitelerine girip indirip yüklemek istediğimiz programları ücretsiz indirebileceğimiz web sayfalarını ziyaret etmemiz gerekiyor.

Dünyanın en popüler dosya transfer programlarından birisi olup GlobalScape yazılımcısı tarafından büyük emekler sonucu piyasaya sürülmüştür. Cute FTP Home dosya transferini en başarılı şekilde yapma protokolüdür. Bilgisayarınızın içerisinde bulunan resim, video, müzik, oyun ve diğer çeşitli dosyalarınızı FTP sunucusuna yüklemenizi sağlıyor. Sadece programı sitelerinizin içerisine yükleme yapacağınızı düşünüp özelliklerini kısıtlamayın. Ofisinizde kullanmış olduğunuz bilgisayarda bulunan dosyaların boyutu eğer çok yüksekse hiç dert etmeyin ofisinizde bağlandığınız sunucunuza evinizde bulunan bilgisayar ile bağlanıp indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sitelerinizi bir sunucudan diğer bir sunucuya taşıma işlevi esnasında, çoklu ortam yani büyük boyutlardaki dosyaları indirme esnasında, veri taşıma, yükleme ve indirme işlemlerini başarıyla yapabilmektedir.

Programın Kullanım Alanları ve Özellikleri Nelerdir?

Kısa ve genel olarak programın çalışma mantığından ve en çok kullanım yerlerine değinecek olduğumuzda şu bilgiler ortaya çıkmaktadır.

  • Önemli dosyaları yedekleyip daha güvenli şekilde saklayabilmek için FTP sunucu adresinize aktarır.
  • Sunucu adresi doğrultusunda oyunların ve programların son sürümlerini indirme şansına sahip olabilirsiniz.
  • Video ve filmler, oyun, müzik ve diğer dosyalarını bilgisayarınıza download edip istediğiniz sunucu adresine de upload etme imkânı sunar.
  • DVD ve CD içerisinde bulunan iso uzantılı imaj uzantıları gibi büyük boyutlara sahip dosyaları transfer edebilir.
  • Web sitelerinizi kontrolünü üstün özellikleri sayesinde tüm yönetim işlemlerini yapabilmenizi başarıyla sağlar.

Program çok kolay kullanıma sahip olup sağladığı hizmet sayesinde de diğer veri transfer etme programları arasında da ilk sırada yerini almayı başarmıştır. Sizlerde kişisel veya çok büyük sitelerinizi daha iyi kontrol edebilmek ve dosyaları güvenli bir biçimde saklayabilmek için oldukça kullanışlı yazılımdır. Artık bildiğiniz üzere birçok işimizi internet vasıtasıyla çevirim içi halledebiliyoruz. İşlerimizi daha sağlıklı yöntemlerle halledebilmemizi sağlayan tüm Adminlerin (site yöneticisi) kullandığı kaynak yardımcı programlardan birisi olduğunu da belirtmiş olalım. Bu tür programları ve diğer eklentileri ücretsiz indirmenizi sağlayan indirson.com program sitesi sizlere daima en iyi hizmeti sağlamaya çalışmaktadır.

 

 

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir