General Mobile 4G Gibi Android One Cihazlarına da Android 6.0 Güncellemesi Başladı

Anroid Erdinç Koç 1.805 Görüntüleme

Google‘ın kendi telefonları olarak geçen fakat farklı firmalara yaptırmış olduğu Nexus cihazları saf android arayüzü ve güncellemeleri ilk olarak almasıyla tanınırlar. Bu cihazlar çıktığı zamanın üst seviyelerinden oldukları için de fiyat olarak da biraz tuzlu olabiliyorlar. Bu sebeple Google’ın başlattığı Android One projesiyle giriş ve orta seviyelerde bulunan cihazları da Nexus kullanımı sunan Google, bu projeyi ülkemizde de General Mobile işbirliği ile General Mobile 4G isimli telefonla sunmuştu.

Android One telefonların da Nexus’lar gibi ilk güncellemeyi alacak cihazları olacağını savunan Google, bu sözünde durarak dün yayınlanan Android 6.0 Marshmallow sürümünü Android One projelerindeki cihazlara da sunmaya başlamış.

General Mobile 4G Gibi Android One Cihazlarına da Android 6.0 Güncellemesi Başladı

Tech-Droider sitesinde yer alan ve XDA forumlarında da konuşulmaya başlanan duruma göre ortalama 350MB boyutundaki güncelleme Android One telefonlarına OTA yoluyla sunulmaya başlandı. Yani eğer siz de bir General Mobile 4G kullanıcısı iseniz Hakkında kısmından sistem güncelleme kontrolü yapmanız iyi olacaktır. Belki de size de Android 6.0 sürümü ulaşmıştır.

Ayrıca merak edenleriniz ve bilmeyenleriniz varsa eğer Android 6.0 Marshmallow sürümünün getirdiklerini buradaki bağlantıdan görebilirsiniz.

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir