Samsung’tan Sıradışı Bir Kavisli Telefon Modeli Geliyor

Anroid Erdinç Koç 1.890 Görüntüleme

Mobil telefon sektörü, dünyada bulunan bütün insanların bu cihazlara ihtiyaç duymasından dolayı oldukça büyük bir sektör haline geldi. Sektörün büyümesiyle birlikte farklı marka ve model telefonlar tasarlanmaya başladı. Teknolojinin de gelişmesiyle birlikte telefonlar öncelikle büyük antenlerinden kurtuldu, ardından ekranları büyüdü, tuş takımlarının yerini dokunmatik ekranlar aldı ve şimdi de bu cihazların daha taşınabilir ve kullanışlı olabilmesi adına telefonlar kavisli üretiliyor.

Kavisli telefonların ilki olmasa da en çok ses getiren serisi olan Samsung Edge’e yeni bir model daha geliyor. Bu modelin şu an sadece tasarımı sızdırılmış durumda ve bu çizimden de anlayabileceğimiz gibi bu model, önceki model kavisli telefonlara göre çok daha farklı. Farklı olmasının nedeni ise modelde görülen telefonda 2 kavisli kenarın bulunması ve bu kavislerin telefonun sağ ve sol kenarları yerine alt ve üstte yer alması.

Samsung'tan Sıradışı Bir Kavisli Telefon Modeli Geliyor

Samsung’un bu tasarımı seçmesinin nedeninin kavisli kenarlara sahip olan telefonların zor tutulması olabileceği düşünülüyor. Keskin kenarları bulunan telefonlar, telefonları sağ ve sol kenarlardan tuttuğumuzdan dolayı elimize çok daha iyi oturabiliyor.

Samsung’un bu modelin patentini alması bekleniyor. Telefonlara daha zarif bir görünüm eklemesinin yanı sıra birkaç ek özellik daha ekleyebilecek olan kavisli ekranların bu modelinin patenti, Samsung’a ilerleyen günlerde çok şey katabilir.

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir