ZTE Nubia X8’in Görüntüleri Sızdırıldı

ZTE Nubia X8’in Görüntüleri Sızdırıldı

Mobil Erdinç Koç 2.010 Görüntüleme

Bundan birkaç ay önce ZTE‘nin yeni amiral gemisi olarak bilinen Nubia X8‘in nasıl bir telefon olacağı hakkında birkaç bilgiye ulaşılmıştı. Ulaşılan bilgilere ve telefonun resmi olarak duyurulmasına rağmen Nubia X8, hiçbir türlü görüntülenememişti… Yani bugüne kadar. Bu hafta, Nubia Weibo adlı bir site tarafından birkaç tanıtım görüntüsü paylaşıldı. Bazı görüntülerde, alt kısmında büyük bir X olan bir telefon çiziminin varlığı net bir şekilde seçilebiliyordu. Telefonun çiziminin fotoğraflarının yayınlanması üzerine telefonu merak eden kullanıcıları oldukça heyecanlandıran site, fotoğraflara ek olarak Nubia X8’in gerçek fotoğraflarından bazılarını da yayınladı.

Fotoğraflarda telefonun sadece yan kısımları ve arka kısmı biraz görülebiliyor, bunun dışında fazla bir bilgi yok. Fakat bu yayınlanan görüntülere bakarak telefonun oldukça lüks ve özel görülen saf altın rengi seçeneğine sahip olacağını öğrendik. Ayrıca sızdırılan görüntülerden telefonun ses özelliklerini belirleyen ve çoğu telefonda kenar kısımlarda bulunan tuşların yerini oyuk, dokunmatik bölmelerin aldığı görülebiliyor. Ses tuşunun yanı sıra telefonun kilit tuşuna da bakacak olursak, bu tuşun parmak okuyucu sensöre sahip olacabileceğini söyleyebiliriz.

ZTE Nubia X8'in Görüntüleri Sızdırıldı

ZTE Nubia X8'in Görüntüleri Sızdırıldı

ZTE Nubia X8’in resmi bir özellik açıklaması yapılmış değil fakat birkaç yerden öğrenilen ve yanılma payı oldukça düşük olan bilgilere göre telefon, “amiral gemisi” ünvanını sonuna kadar hakediyor. Nubia X8’in 5.5 ile 6 inch arasında değişen büyüklükte bir Quad HD (2560×1440) ekrana, 4 GB RAM‘e, 5120 mAh devasa bir bataryaya ve Snapdragon 810 veya Mediatek X10 işlemciye sahip olması bekleniyor. 32 ya da 64 GB depolama alanına sahip olacak olan telefon microSD kart slotuna da sahip olacak.

ZTE Nubia X8'in Görüntüleri Sızdırıldı

15 Ekim‘de gerçekleşecek olan ZTE etkinliğinde bütün özelliklerinin açıklanması beklenen Nubia X8, eğer bu özelliklere sahip olursa rakiplerinin işi oldukça zor.

Kaynak: Softpedia

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir