Aerosol Entübe Virüs Koruma Kutusu

Genel Erdinç Koç 1.505 Görüntüleme

yogunbakim entube test koruma kutusuEntüne koruma kutuları enfekte hastaların entübasyon sonrasında kullanmak için üretilen aerosol entübe virüs koruma kutuları sağlık hizmeti sektöründe yeni covid-19 pandemisinin yarattığı enfekte hastalığının aşamasına yardımcı olmak için yoğun bakım hastaları için geliştirilmiş pleksiglass şeffaf malzemelerden üretilen kutulardır.

Aerosol Kutusu, solunum yetmezliği olan enfekte olan yeni koronavirüs hastalığı COVID-19 corona hastaları için gerekli bir prosedür olan endotrakeal entübasyon sırasında hastanın başını örten akrilik veya pleksiglass malzemeler ile üretilmiş şeffaf bir kutulardır.

Yoğun bakım ünitelerinde solunum yetmezliği çeken hastaların tedavisinde büyük rol oynayan aerosol entübe kutusu doktorların hastanın solunum sırasında havaya bıraktığı damlacıklarından korur ve enfekte olan hastalardan korunmak ve tedavilerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için üretilen entübe virüs koruma kutuları müdahale eden doktorun ellerini sokabileceği müdahele edebileceği aerosol entübe kutularında tedavi edebileceği hastaya ulaşabileceği iki delik vardır.

Ülkemizde corona virüs “covid-19” vaka sayıları arttıkça hastanelerin yoğun bakım ünitelerinde hasta sayısı okadar yoğun ve dolu geçmektedir. Pozitif vakalar için entüne koruma kutuları firmamız pleksimarketi tarafından vardiyalı bir şekilde sağlık sektörü için devamlı üretilmekte olup stok yapmaktadır. Şeffaf entübe virüs koruma kutuları pleksiglass malzemeler ile üretilmektedir. Entübe aerosol virüs koruma kutularını hastane satın alma yöntemi firmamızın 0506 861 99 25 numaralı telefon numarasını arayarak sipariş verebilir ve bilgi alabilirsiniz. Dilersiniz https://viruskorumapaneli.com/aerosol-entube-koruma-kutusu sitesini ziyaret ederek entübe koruma kutuları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

 

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir