Amazon Türkiye Çöktü

Genel Erdinç Koç 1.297 Görüntüleme

Merhabalar bugün saat 00:00 13 14 ekim büyük prime indirimleri başlar başlamaz amazon.com.tr sunucuları ulaşılamaz oldu ve bu durumda prime indirimlerinden faydalanmak isteyen yüzlerce kişi uygulama ve web üzerinden bir hata ile karşılaştı amazon türkiye tarafından sorun ile alakalı bir açıklama yapılmazken böyle bir indirimi uzun süredir duyuran amazon.com.tr bu kadar ziyaretçinin gelebileceğini sanırım akıl edemedi .

Amazon gibi büyük firmaların böyle salakça bir hata yüzünden müşterileri mağdur oldu.Web sitesi üzerinde ve amazon uygulaması üzerinden verilen hata şu şekilde “Üzgünüz İsteğinizi işlemeye çalıştığımızda bir hata oluştu.
Sorun üzerinde çalışıyoruz ve kısa bir süre içinde çözmeyi bekliyoruz. Sipariş vermeye çalıştıysanız bu siparişin şu anda işlenmediğini lütfen unutmayın. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.”

Sorunun hala devam etmekte umarım kısa sürede çözüme kavuşturulur.

amazonhata
Amazon Türkiye Çöktü 3

Amazon firması Amazon.com, Inc., kısaca Amazon, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir e-ticaret ve bulut bilişim şirketidir. Jeff Bezos tarafından 5 Temmuz 1994’te Amerika Birleşik Devletleri’nin Seattle şehrinde kurulmuştur. Gerek toplam satış hacmi, gerekse piyasa değeri açısından dünyanın en büyük alışveriş sitesidir.

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir