Dekoratif Tuğla Duvar Kaplama Panelleri

Tanıtım Erdinç Koç 3.380 Görüntüleme

Dekoratif Tuğla Duvar Kaplama panelleri, Tuğla duvar kaplamaları orjinal eski tuğla görünümüne sahipdirler. Kültür tuğlası sıcak görüntüye sahip olması yanı sıra işlendiği duvar’da antik görünüm sağlar.Değişik form ve farklı renk tonlarındaki tuğlaların bir araya gelmesiyle,her türlü dekorasyonda kendini gösteren duvarlar ile samimi mekanlar oluşturmanıza olan sağlar.

Duvar Kaplama panelleri taşının keskin ve yıllanmış hatları evinize ve iş yerinize kendi görkemini, ulaşılmazlığını vurgulayarak, farklı bir asalet ile duygularınıza tamamen hakim olacaktır. Dekoratif tuğla duvar kaplaması ile doğal taş dokusunun insanda hissettirdiği duygusal dengeleme etkisi sizleri de derinden etkiler ve size de yansır.

taspanel_fiyatlari

Dekoratif tuğla kaplama İle Yenilikçi yapısı ile sizlere hizmet vermektedir. Dekoratif tuğla ürünlerimiz beton bazlı olup ocaktan çıkan doğal taş kaplama ürünlerinden farklı olarak değerlendirilirler. Peki yapay taş ile doğal taş arasındaki farklar nelerdir? Genel olarak kültür taşı ve kültür tuğlası olarak isimlendirilen yapay taşlar ve yapay tuğlalar çimento ve kum esaslı olup gerçek taş malzemesinden yapılmaktadırlar.

Tuğla Duvar Kaplama, Eski çağların doğal tuğla dokusu kale duvarlarında rastladığımız bu örgü sistemi tıpkı tuğla panelleri diğer taş duvar panelleri gibi dekorasyon uygulamalarında kullanıcıya yaratıcı seçenekler sunuyor. İsterseniz tüm duvarlara uygulayarak eski ve tarihi bir yer oluşturabilirsiniz, isterseniz de tek bir duvara uygulayarak mekanı farklılaştırabilirsiniz. Panel Çeşitlerimiz, brüt beton, tuğla duvar paneli, kayrak taşı panelleri, rustik taş paneli, ile tuğla duvar kaplamaları ve taş duvar panelleri ile Daha şık mağaza, ofis, villa ve bahçe duvarların iç mekan ve dış mekanda rahatlıkça kullanabilirsiniz.

İçeriğindeki tüm malzemelerin doğal ham maddeler olmasından ötürü tamamen doğal ürünlerdir ancak ocaktan çıkan taş olmadıklarından dolayı doğal taş grubundan farklı olarak kategorilendirilirler. İçerik ve doğallık açısından bakıldığında doğal taşlardan herhangi bir farkları yoktur. Hem iç cephe kaplaması olarak hem de dış cephe kaplaması olarak günümüz mimarisinde yerlerini almışlardır. Ocaktan çıkan taşlara oranla yarı yarıya hafif olmaları, izolasyon özellikleri barındırmaları, uygulama kolaylığı ve çok çeşitli model ve renk opsiyonları sunabilmeleri ile tercih sebebi olmaktadırlar. Ayrıntılı bilgi için Bknz: http://www.tuglapanelfiyatlari.com/ Tuğla Taş Duvar Panelleri Sitesini İnceleyebilirsiniz.

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir