DORA’NIN OYUNLARI

Tanıtım Erdinç Koç 1.685 Görüntüleme

Dora, bu güne kadar binlerce macera yaşamış ve bu maceralardan da alnının akıyla kurtulmayı bilmiştir. Daha çok günlük hayattaki olayları ele alan ve böylece çocukların ilgisini kolaylıkla çekmeyi başaran Dora, artık daha fazla kitleye hitap etmek istiyor ve her yaştan insanın ve hatta her cinsiyetten oyun severin oyun zevklerine uyacak maceralar ortaya koymak istiyor. Ancak bu kategoriye uyan maceraları tam anlamıyla yakalamak ve her yaştan oyun severin beğenisini kazanmak çok zordur.

Hatta imkânsız gibi görünse de Dora ve bunun üstesinden gelmeyi başarmış ve dora.oyunlarioyna.com.tr/dora-seker-kamyonu.htm oyunu ile bazı zor oyunları geliştirmeyi başarmıştır. Dora’nın en çok zorlandığı ve bir o kadar da keyifli olan oyunlar hiç şüphesiz araba oyunlarıdır. Çünkü Dora, bir kız çocuğu olduğu için arabalar konusunda herhangi bir bilgisi yok. Bu yüzden Dora’nın maceralarını arabalar üzerinden vermesi ve bu araçları çok iyi öğrenip ona göre maceralarına başlangıç yapması gerekiyor. Öyle ki sadece bu Dora oyunları kategorisinde değil, diğer tüm kategorilerde de Dora’nın her türlü oyununu bulabilirsiniz.

Yani anlatmak istediğimiz dora.oyunlarioyna.com.tr/bahcivan-dora.htm oyunu arasında da mutlaka Dora’nın maceralarından birkaç tanesi vardır. Bu yüzden bu maceraları seçerken asla zorlanmazsınız ve hatta Dora’nın bu maceraların içerisinde olduğu için daha fazla zevk alarak oyunu oynamaya başlayacaksınız. Park etme oyunları genellikle zahmet ve bir o kadar da dikkat gerektirdiği için Dora’nın tam da işine geliyor ve bu oyunlar üzerinden macera vermeye başlıyor. Dora’nın bu maceralarına ortak olmak için yukarıda verdiğimiz iki kategoriden birini seçmeniz veya daha kapsamlı şekilde hem araba oyunlarını ele alan hem de Dora’nın maceralarına ışık tutan dora.oyunlarioyna.com.tr/dora-altin-avcisi.htm  oyununa göz atabilirsiniz. Öyle ki bu kategoride yer alan maceralar, hem oyun zevkini yükseltmek adına hem de her yaştan insanın beğenebileceği tarzda oyunlar olduğu için bu araçları kullanmak size oldukça zevk verecektir. Dora’nın bu maceralarına ve daha birçok macerasına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca sadece Dora’nın kendi kategorisinden değil, sitemizde yer alan tüm kategoriler üzerinden Dora’nın yer aldığı tüm oyunları kolaylıkla temin edebilirisiniz.

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir