ios 13.5 Jailbreak Aracı Unc0ver Çıktı

Apple Erdinç Koç 1.690 Görüntüleme

Merhaba sevgili takipçilerim bugün sizlere mutlu güzel bir haber vermek istiyorum herkesin beklediği ve hızlı bir gelişme ile 2 gün içerisinde kullanılama sunulan ios 13.5 jailbreak indirilebilir kullanılabilir durumda Unc0ver tarafından geliştirilen ios jailbreak aracı 13.5 sürümünü kısa bir sürede Unc0ver v5.0.0 jailbreak aracını tanıttı ios 9 tarafından gelen bir açık sayesinde ios 13.5 sürümü hacklenerek jailbreak yapmak artık mümkün apple cihazlarınızı jailbreak ile özgürce kullanabileceksiniz windows üzerinden telefonunuza nasıl jailbreak yapabilirsiniz gelin tek tek adımlar ile başlayalım.

İos 13.5 Jailbreak Nasıl Yapılır

1. Güncel bir itunes sürümünü işletim sürümünüze uygun bir şekilde kuruyoruz.
64 Bit indirme için https://www.apple.com/itunes/download/win64
32 Bit indirmek için https://www.apple.com/itunes/download/win32

İtunes’i bilgisayarınıza kurulumunu tamamladıktan sonra sıradaki kurulumumuza geçiyoruz.

2. AltStore’u İndirin İşletim sisteminize uygun olan bağlantıyı kullanarak 64 bit ve 32 bit şekilde indirme işlemini tamamlayın.

Altstore indirme için : https://www.altstore.io/ 
Ardında İndirdiğiniz zip dosyasını sağ tıklayın ve Tümünü Çıkar diyerek işlemin tamamlanmasını bekleyin, Çıkan klasör içerisinde bulunan setup.exe tıklayarak kurulum talimatlarına uyarak kurulumu bitirin.
Ardından windows tuşuna tıklayarak Altserver yazarak arama yapın ardından uygulamayı açın.

3. Görev çubuğundaki ağ simgesinin yanındaki ok simgesini tıklayın. Bu, birden çok uygulama var ise yukarı işareti şeklinde ok tıklayın ardında görev çubuğu sekmesinde kare şeklinde AltServer yazan elmas şeklinde bir logo var ve onun Üstüne tıklayın. Iphone cep telefonunuzu usb ile bilgisayarınıza bağladıktan sonra simge üzerinde gelerek install Altstore üzerine gelerek cihazınızı seçin ardından sizden apple kimliğinizi ve şifrenizi girmenizi isteyecek apple kullanıcı adı şifrenizi girdikten sonra uygulama Iphone cep telefonunuza 10 – 15 saniye içerisinde yüklenecek. Ardından altstore cihazına kurulmuş olacak çalıştırabilmeniz için İOS aygıtınızdan Ayarlar → Genel → Aygıt Yönetimi’ni açın ve Apple Kimliğinize dokunun ve Altstore güvene tıklayın.

Iphone Unc0ver v 5.0.0 ile Jailbreak

4. Sıradaki işlemimiz indirdiğimiz altstore uygulamasını açarak alt sekmede bulunan settings sekmesine tıklayarak açılan pencerede sign with apple ıd sekmesine tıklayarak apple id şifremizi giriyoruz bu adımdan sonra my apps kısmında Unc0ver gelecek ardından unc0ver üzerine tıklayarak cihazımıza Unc0ver jailbreak aracını indiriyoruz Unc0ver aracını indirdikten sonra unc0ver uygulamasını açarak jailbreaking diyoruz işlem bu kadar bu sayede sorunsuz bir şekilde Apple Iphone cihazımıza Unc0ver jailbrak aracı ile jailbreak yapmış oluyoruz.

Unc0ver jailbreak aracı ile checkra1n’nin desteklemediği a12 ve 13 işlemci cihazları stabil bir şekilde jailbreak yapabiliyor olacağız. Cihazınızı jailbreak yapmak için ios 13.5 sürümünüze güncellemeniz gerekmekte, ve aceleme etmenizde fayda var apple tarafından yeni bir güncelleme gelebilir ve açığı kapatabilir. Kısa bir süre içerisinde jailbreak yapmayı videolu bir şekilde anlatmaya çalışacağım hoşçakalın.

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir