Opencart Journal 3 Teması

Temalar Erdinç Koç 10.618 Görüntüleme

Opencart Journal 3 teması sınıfındaki en iyi özelliklere sahip en yeni  OpenCart eticaret temasıdır. Mağazanız üzerinde tam kontrol imkanı sağlayan tamamiyle her kısmını düzenlenebilir seçeneği mevcuttur. Siteniz, istediğiniz kadar basit, temiz ya da karmaşık ve renkli olabilir. Tamamen özelleştirilebilir yapısı ile E-ticaret için üretilmiş en başarılı temalardan biridir. Basit özelleştirmeler ile kendinize özgü tasarımınızı kendiniz oluşturabilirsiniz.

TEMA ÖZELLİKLERİ ÇOKLU SEVİYE MENÜSÜ
Son olarak, özel öğeler veya mevcut kategoriler veya alt kategoriler ile karmaşık navigasyon sistemleri oluşturmanıza olanak tanıyan esnek bir kategori menüsü . Tek yapmanız gereken, menü öğelerinizi istediğiniz gibi adlandırmanız ve daha sonra diğer özel öğelerden (özel bağlantılar içeren) veya mevcut kategorilerden oluşan alt menüleri eklemenizdir. Sınırsız iç içe geçmiş alt kategoriler oluşturabilir ve bunlar, çok düzeyli bir açılır menüde görüntülenir. Menüde hangi kategorileri göstermek istediğiniz üzerinde tam kontrole sahip olursunuz.

ULTRA UYUMLULUK
Herşey için daha fazla yer veya standart 980px genişlik sunan arka planın daha fazlasını gösteren 1220 piksellik geniş ekran düzeni arasından seçim yapın. Her iki seçenek de 320px’e kadar ultra tepki vericidir. Tamamiyle responsive mobil uyumluluğu ve seo uyumlu yapısıyla tam bir arama motoru için kodlanmış eticaret teması olan journal3 opencart teması tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak basit yapısı ve tek tık ile demo kurulumu ile rahatlıkla kurulumunu gerçekleştirebilir, Anında eticaret sitenizi yayınlayıp ürünlerinizi satabilirsiniz.

ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR ARKA PLANLAR veya SLIDESHOWS MODÜLÜ
Sınırsız tam ekran arka plan veya slayt modülleri oluşturun ve bunları sitenizin herhangi bir yerine yerleştirin. (Farklı sayfalardaki farklı arka planlar). Modülleri genel olarak tüm sayfalarda veya sayfa bazında bir sayfaya yerleştirebilirsiniz. Bazı sayfalarda Tam Ekran Arka Planlar’a ve diğerlerinde güzel bir model oluşturabilirsiniz. Modül 8 geçiş efekti, zamanlama ve otomatik oynatma seçenekleri sunar. Her modül örneğinin kendi geçiş ve ayarları vardır. Her ürün veya kategori için özel düzen oluşturabilir ve belirli bir sayfaya farklı bir modül yerleştirebilirsiniz. Mağazanızın geçmişi üzerinde tam kontrole sahip olursunuz!

Opencart ile uyumluluk: 2.3.x / 3.0.x

Opencart Journal 3 Temasını İndir 

 

5/5 - (1 vote)

Sosyal Ağlarda Paylaş

“Opencart Journal 3 Teması” üzerine 43 yorum

  1. Avatar of ali osman ali osman dedi ki:

    tema hakkında destek olur musun hocam

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Malesef işlerimin yoğunluğu sebebi ile destek olamıyorum.

  2. Avatar of Süleyman Süleyman dedi ki:

    Merhaba, opencart 3.0.3.2 versiyonu ile uyumlu mu acaba? Şimdiden teşekkürler,

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Evet uyumludur.

  3. Avatar of Süleyman Süleyman dedi ki:

    Merhaba, opencart 3.0.3.2 Türkçe versiyonu ile uyumlu mu acaba? Şimdiden teşekkürler,

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Evet Uyumludur.

  4. Avatar of Ali Ali dedi ki:

    Merhaba zip dosyası içindeki backup klasöründeki sql dosyaları 2.3.0.2 versiyonda kullanılabilir mi

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Evet kullanılabilir.

  5. Avatar of Serdar Serdar dedi ki:

    Merhaba journal lisansli temasini alsam arastirmalarima gore 59$ bu temayı alinca tek e ticarret sitesi icinmi kullanabilirim yoksa mesela acacagim 10 larca eticaret sitesi icin kullanabilirmiyim 1 defa almam yeterlimi yoksa kuracagim her eticaret sitesi icin 59$mı vermem gerekiyor bu konuda destek olursanız cok memnun olurum saygilarımla

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Merhabalar alacağınız tek lisans ile sadece 1 sitede lisanslı olarak kullabilirsiniz ancak diğer sitelerinizede kullanmakta problem olmaz sağdece eklenti güncellemelerinde lisans aldığınız domaine güncelleme gelir diğer kurduğunuz sitelere güncelleme alamazsınız. Satılan Regular License olarak geçer buda tek 1 adet site için geçerlidir ancak Extended License aldığınız zaman istediğiniz domaine dilediğiniz kadar kurup satabilirsiniz bununda fiyatı çok yüksektir lakin burada paylaştığım tema içine illegal dosya vs enjekte edilmememiştir kendi lisansım ile satın aldığım temadır gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

  6. Avatar of ali ali dedi ki:

    merhaba e ticaret sayfamda sorun var journal çözümleyebilirmisiniz

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Geç cevap için özür dilerim sorununuz hala devam ediyorsa info[at]erdinckoc.com.tr mail adresime mail gönderebilirsiniz.

  7. Avatar of yusuf yusuf dedi ki:

    merhaaba yükleme yaptım fakat sitede böyle bir hata veriyor site yarım yamalak yükleniyor localhost a kurulum yapmıştım demek için ondan olabilirmi
    yardımcı olabilirmisiniz.

    Unknown: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in C:\xampp\htdocs\system\library\journal3\options\parser.php on line 312Unknown: implode(): Passing glue string after array is deprecated.

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Localhost xammp hatası veriyor yeniden kurulum gerçekleştirin.

  8. Avatar of Kenan Kenan dedi ki:

    Temayı nasıl türkçe ye çevirebiliriz

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Temayı kendi isteklerinize göre çeviri yapabilirsiniz yada wordpress tarafından Loco Translate olarak bir eklenti mevcut bununla kolaylıkla hızlıca çeviri gerçekleştirebilirsiniz.

  9. Avatar of Oktay Oktay dedi ki:

    Temayı eksik olarak verecekseniz hiç vermeyin daha iyi milleti burda salak yerine koyup kandırmanıza gerek yok.Temada home layout eksik,daha neler eksik kim bilir kasten yapılmış kullanımasın diye

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Sırf şu yüzden bot paylaşımını iptal ettim senin gibi embesiller neyin ne bok olduğunu bilmeden millete bok atan embesiller bi araştırıp ne bok olduğunu öğren öyle yorum yap tema themeforest üzerinden indirilmiş buraya eklemişim hala bok atmak için çabalıyorsun

  10. Avatar of mert sarılar mert sarılar dedi ki:

    merhaba, paylaşımın için teşekkürler..güzel paylaşım.. birşey sorabilir miyim? back-up dosyaısndaki sql dosyalarından hangisini import etmemiz gerekiyor..yani neye göre seçim yapılıyor? 2.sorum: demo import etmeden sıfırdan çalışma yapılamaz mı?

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Merhaba her sql dosyası bir demo’ya ait’tir hangi demoyu kullanmak isterseniz o sql import etmeniz gerekiyor, Ayrıca elbette kullanabilirsiniz kendinize göre uyarlama yapabilirsiniz.

  11. Avatar of tolga tolga dedi ki:

    tema fulmu acaba eğer ful ise temaforsdur nedir orda satın almaya gerek yok

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Full sorunsuz gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

  12. Avatar of Asuhan Asuhan dedi ki:

    Merhaba. opencart Sürüm 3.0.3.6 üzeririne Opencart Journal 3 Teması kurdum. admin panelde herşey yolunda görünüyor ancak sayfada Bu sayfa çalışmıyoraltanya.com şu anda bu isteği işleme alamıyor.
    HTTP ERROR 500 hatası alıyorum. kurulumda dökümantasyon adımlarını uyguladım. sorun ne olabilir

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Kurulum ile alakalı yada sunucu bazlı hatadır

  13. Avatar of mehmet ali soylu mehmet ali soylu dedi ki:

    Erdinç hocam selamlar,
    kurulumu doğru şekilde yaptım fakat ben de HTTP ERROR 500 hatası almaktayım bilginiz var ise yardımlarınızı bekliyorum

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Merhabalar sunucu tarafından hata almış olabilirsiniz verdiğiniz izinler vs vs. detaylı bakmak gerekiyor.

  14. Avatar of Erdal Erdal dedi ki:

    Merhaba öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Ben temayı kurdum admin panel çalışıyor fakat normal site açılmıyor.
    aşağıdaki gibi hata veriyor?

    Warning: “continue” targeting switch is equivalent to “break”. Did you mean to use “continue 2”? in /home/u9161504/mutlukentcicek.com/catalog/controller/journal3/product.php on line 67

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Merhabalar daha öncede söylediğim gibi tema ücretli olarak lisanslı temadır sağdan soldan ne olduğu belli olmayan içine kod enject edilmeyen temiz temadır kullanıyorum kullandıyorum hostinginize bağlı hatalar tema ile ilgili değildir.

  15. Avatar of elkhan elkhan dedi ki:

    abi 2.3.0.2 olannar hangi sql dosyasını yuklemeli?

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      aynı sql dosyalarını kullanabilirsiniz her sql bir demo sürümdür hangi demo düzenini isterseniz onu kullanın.

  16. Avatar of Ozer Ozer dedi ki:

    yapamayan arkadaşlar, opencart 3.0.2.0 sürümü ile uyumludur, hostingte çalışıyor, demolarda yükleniyor fakat localhostta sürekli hata verdi beceremedim, 3.0.3.6 sürümünde hata veriyor uğraşmayın

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Eski sürümü indirdiğiniz için opencart son sürümünde hata almanız mümkündür son sürümünü paylaştım bu sorun tamamen ortadan kalkmış durumda sorunun paylaşım ile ilgili değil temanın uyum sorunu olmasından dolayıdır buda son sürümde giderilmiş durumda. Ayrıca localhost’ta hata almanız çok normal bütün fonksiyonları localhost üzerinde yapılandırmanız gerekiyor ki çalışsın.

  17. Avatar of Serdar Serdar dedi ki:

    Hocam, E-market ile Journal 3’ü karşılaştıran bir yazı yazar mısınız? Journal 3’ü hem kullanmayanlar hem kullananlar asla önermiyorlar. Paneli karışık diyen var, modül uyumsuzluğu çıkardığını, Journal 3’e özel tasarım modüller gerektiğini söyleyen de var. İnternette bilgi kirliliği çok. Sizin yazınız gerçekten açıklayıcı ancak satın almak için aradığım adam bile “Ben destek vermem.” diyor. Bunun sebebi nedir? Teşekkür ederim, iyi çalışmalar hocam.

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Güzel bir konu yorumunuz için teşekkürler vakit bulunca güzel bir yazı yayınlayalım bunun hakkında

  18. Avatar of abdullah abdullah dedi ki:

    Hocam teşekkür ederim paylaşım için

  19. Avatar of Mehmet Ali Mehmet Ali dedi ki:

    Hocam kuruyorum hep farklı hatalar alıyorum 🙂
    Cidden orjinal alacağım ama öğrenciyim bütçem yetmiyor.
    Öğrenmek için alacağım.
    Eğer müsait vaktiniz oluyor ise bir video çekerek kurulumunu anlatabilir misiniz?
    Eğer elinizde boş domain hosting yok ise hesabımı denemeniz için verebilirim 🙂
    Eğer video çekebilirseniz bizleri çok mutlu etmiş olursunuz

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Bilgi ve argüman zaten mevcut yapımcının sitesinde ve tema içeresinde sıklıkla hata alınan sorunlar genellikle hosting ile alakalı php sürümleri kullanılan modül eksikleri ile alakalı.

  20. Avatar of m m dedi ki:

    Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Satın almadan önce yapımcıların demo sürümleri anlamak için yetersiz kalıyor, bu tür yüklemeler sayesinde işin içine girip tam olarak anlayabiliyoruz.

    Yükleyemeyen arkadaşlar server tarafında php 7.3 (fastcgi) seçtiğinize emin olun, opencart ve journal 3 yüklemeden evvel gerekirse 7.4’ten düşürün (öğrendiğim kadarıyla journal 3.1.8 sürümü php 7.4 ile uyumlu yani bu sürüm ile kurarsanız benim gibi hata alırsınız)

    Opencart sürümü 3.0.2.0 ile kurdum sorun çıkmadı, en son sürüm kurmayın aşağıdaki linkten dediğim sürümü indirin:

    https://www.opencart.com/index.php?route=cms/download/history

    Unknown: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /system/library/journal3/options/parser.php on line 265

    hatası da php 7.4 olması ile ilgili.

    1. Avatar of m m dedi ki:

      unuttun ekleyeyim, journali kurduktan sonra journal/system/import-export’tan import dedikten sonra backup dosyası içindeki skinlerden istediğinizi kurabilirsiniz.

  21. Avatar of Tamer YİĞİT Tamer YİĞİT dedi ki:

    Hocam Merhaba Kolay Gelsin Ben Kurdum Ama Beceremedim Sanırım.
    Journal Theme Installation Error
    Make sure you have refreshed Opencart Modifications.
    Bu Hatayı Alıyorum Neden Olabilir.

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Sitenizi kontrol ettim php sürümü ile alakalı siz sorun yaşıyorsunuz kullandığınız php sürümü nedir.

      1. Avatar of Tamer YİĞİT Tamer YİĞİT dedi ki:

        Çok Teşekkür ederim Hallettim Php 7.4 Kullanıyorum.
        Lakin Yine benim hatamdan dolayı ola bilirki
        tameryigit.com.tr/system/library/journal3/options/parser.php on line 265Unknown: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in

        böyle bir hata alıyorum.
        Ha bu arada bu kadar hızlı cevap için tekrar teşekkür ederim.

        1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

          Php Sürümünüz ile alakalı sorun yaşıyorsunuz, php sürümünü 7.2 olarak değiştirip tekrar denermisiniz ayrıca web sitemde journal yeni sürümü paylaşmıştım onu indirebilirsiniz o sürümle php 7.4 desteği gelmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir