R10.Net Üyelik Alımı Kısa Süre Davetiyesiz

Genel Erdinç Koç 2.165 Görüntüleme

R10.NET’e üye olmak isteyipte uzun zamandır üye olamayan arkadaşlara r10 yönetimi 2 ocak 2021 tarihine kadar üyelikleri davetiyesiz olarak açtı tabiki bunun şartları var aşşağıda vereceğim linkte tıklayıp detayları görebilir sizlerde r10.net webmaster forumuna üye olarak aramazında olabilirsiniz.

Paylaşımdan Kısa Bir Alıntı;

Evlerinden iş yapmak zorunda kalan insanlar sosyal medya hesaplarımıza R10.net’e üye olabilmek için çok fazla talepte bulunuyorlar. Pandemi sürecinin uzamasından dolayı Freelance iş yapmak isteyenler için 02.01.2021 tarihine kadar üyeliği davetiyesiz olarak aşağıdaki şartlar ile birlikte aktif hale getirdik;

Şartlar nedir?

1. Üyelik formunu doğru bilgilerle tamamlayın. Çünkü her şey onaydan geçecek. Yanlış girilen bilgiler otomatik T.C kimlik kontrolü sırasında sorun yaratır ve üyeliğiniz tamamlanmaz. E-mail adresiniz sürekli kullandığınız bir adres olmalı. Üyelik girişlerinde Kullanıcı Adı yerine email kullanılmakta.

2. Boş bir kağıda üstteki örnek gibi en üste R10.Net yazıp altına üye olmak istediğiniz günün tarihini yazın. Bu kağıtla birlikte Yüzünüzün net gözükeceği şekilde çektiğiniz Özçekim ( Selfie ) Fotoğrafınızı Öz Çekim alanından “Dosyayı Seçin” kısmına yükleyin. Öz çekim yükleme alanının hemen altında bulunan uyarıları dikkatlice okuduktan sonra KVKK metnini kabul ederek kayıt formunu doldurup işlemlerinizi tamamlayın.

Bu selfie’yi neden istiyorsunuz? diyen arkadaşlar çıkabilir. Geçen yıl bu tarz sorular çok soruldu. R10.net bir banka değil fakat insanların kendi aralarında günde ortalama 1 Milyon TL üzerinde ticaret yaptığı, Türkiye’nin hemen hemen bir çok dijital işlerinin buradan döndüğü çok büyük bir platform. Bu sebeple sizleri aramıza kabul ederken mevcut üyelerimizin güvenliğini de ön planda tutmak zorundayız. KVKK Aydınlatma Metnimiz ve Veri Güvenliği için verilerin nasıl saklanacağı, nasıl işleneceği net bir şekilde size kayıt sırasında gösterilecektir.

3. Formu tamamen bitirip tamamladıktan sonra hesabınıza Giriş yapın ve ardından telefon doğrulamanızı yapın.

4. Üyeliğinizin aktifleşmesi için Mail’e gelecek olan aktivasyonu tıklayın.

Sizin işlemleriniz bu kadar.

 yukarıda ki işlemlerin ardından gerisini R10.Net’in güçlü ekibi halledecek;

5. Yöneticilerimiz tarafından manuel kontrol sonrası onaylama, yeniden resim isteme talebi yada üyelik kabul edilmeme durumu size gün içerisinde SMS olarak bildirilecektir. Eğer olumsuz olursa yüklediğiniz fotoğraf ile ilgili bir sıkıntı var demektir tekrar giriş yaparak yeni fotoğraf yükleyebilirsiniz.

6. Talebiniz değerlendirmeye alındıktan sonra SMS olumlu gelir ise üyeliğiniz onaylanmış demektir. R10.Net’e E-mail adresiniz ve belirlediğiniz şifre ile giriş yapın. Sonrasında karşınıza sms onay ekranı çıkacak telefon numaranızı doğru girdiğinizden emin olduktan sonra SMS doğrulama işlemini yapmalısınız.

SMS doğrulama işlemini yapmadan hiçbir sayfaya giriş izniniz bulunmaz. tüm şıkları doğru şekilde yapan herkesin üyelikleri onaylanacaktır.

Üyelik İçin Tıklayın

https://www.r10.net/off-topic/2624443-r10-net-uyelik-alimi-manuel-onay-seklinde-kisa-sureli-aktif-harika-hediyeler-sizleri-bekliyor.html

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

“R10.Net Üyelik Alımı Kısa Süre Davetiyesiz” üzerine 1 yorum

  1. Avatar of halit halit dedi ki:

    Teşekkürler sayenizde r10 üyeliği aldım. Alımların açık olduğunu fark etmemiştim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir