Pleksi Virüs Koruma Paneli Virüs Koruyucu Bariyerler

Genel Erdinç Koç 1.559 Görüntüleme

Eczaneler hasta insanların sıklıkla tedavisi gerekiği ilaç vb ürünleri temin etmek için sık kullandıkları alanlardan biridir. Bu durumda ülkemizde ve tüm dünyada salgın olan covid-19 corona virüsü enfekte olmuş kişilerde hastalıktan habersiz bir şekilde dışarıda ve toplu alışveriş merkezlerinde gezmektedirler. Eczane çalışanları ve hasta arasında mesafe koruma amacı ile üretilen eczane virüs koruma panelleri sayesinde nefes alıp vermede hapşırmadan doğacak enfekte durumlarının önüne bir nebze geçmiş olabiliriz.

Eczacıların kapı önü barikat ile kendi çabaları ile her ne kadar önlem alsada Türk Eczacıları Birliği tarafından’da önlem olarak alınması gereken banko üzeri virüs koruma panelleri ile eczacıların bu ürünleri kullanarak önlem alınması açıklanmıştır. Firmamız tarafından üretilen banko üzeri eczane koruma paneli istediğiniz ölçülerde boyutlarda firmamız tarafından ivedi bir şekilde üretilip türkiye’nin her yerine kargo ile gönderim yapılmaktadır.

Pleksiglass şeffaf koruma panelleri hakkında detaylı bilgi almak için https://viruskorumapaneli.com/eczane-corona-virusu-koruyucu web sitesini ziyaret edebilir yada 0506 861 99 25 numaralı telefonu şeffaf cam virüs koruma paneli siparişlerinizi arayarak bizlere iletebilirsiniz..

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir