Whatsapp Mavi Tık Güncellemesi

Temalar Erdinç Koç 1.680 Görüntüleme

Whatsapp’a yeni bir güncelleme geldi. Bundan böyle Whatsapp’ta gönderdiğiniz mesajların okunup okunmadığı mesajınızın yanındaki “mavi tık” sayesinde anlaşılabilecek. 

Whatsapp’taki yeni özellik, inisiyatif kullanmayı engelleyecek.  WhatsApp’ta daha önceden mesajların gönderilip gönderilmediği iki tik işaretinin çıkmasıyla anlaşılıyordu. Mesajı okusanız dahi karşı taraf mesajı okuyup okumadığınızı anlamıyordu. Yeni güncellemeyle birlikte mesajı okuduğunuz anda, ekranda ‘Mavi tik’ işareti beliriyor.

WhatsApp’ını güncelleyen kullanıcıların bir çoğu, mavi tik özelliğinin gelmesiyle birlikte, yaşadıkları büyük pişmanlığın yanında isyan da etti.Bir çok sosyal medyada mavi tık güncellemesi sonrası alay konusu olan whatsapp mavi tık uzun süre gündemde kalacağa benziyor.

whatsapp mavi tik

Whatsapp Bu güncellemeden önce Whatsapp’ta mesajların gönderilen kişiye gidip gitmediği mesajların yanındaki “gri tık” sayesinde anlaşılıyordu fakat kişinin mesajı okuyup okumadığı bilinmiyordu. Bu yeni özellik popüler uygulamayı kullanan kişileri oldukça kızdırmış gibi görünüyor.

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir