WordPress BoomBox Teması İndir

Temalar Erdinç Koç 2.633 Görüntüleme

Boombox wordpress teması, en güçlü viral içerik oluşturucu tarafından desteklenen viral haber magazin özel özelliklerle dolu, birinci sınıf bir tasarıma ve son derece özelleştirilebilir bir düzene sahip çok yönlü bir viral dergi temasıdır . Haberleri, listeleri, anketleri veya sınavları doldurun, sosyal paylaşım, trendler, tepkiler ve yukarı/aşağı oylama sistemleri aracılığıyla dağıtın, Blogcu topluluğunu teşvik edin ve her türlü adwords özel reklam yerleşiminden dolayı daha fazla reklamdan para kazanın. Hemen viral temasına sahip ol!

Boombox wordpress viral magazin haber teması son derece güçlü alt yapı ve optimize edilmiş kodlaması ile esnek ve kullanılabilir yapısıyla bombox onedio tarzı benzeri wordpress 2.6 versiyonu ile siz değerli ziyaretçilerimin beğenisine sunuyorum.

Wordpress BoomBox Teması İndir 3

WordPress boombox teması için sistem gereksinimleri ise kısaca şöyle; Öncelikle wordprees sistemine sahip olmanız gerekir, PHP 5.4 veya üstü MySQL 5.5 veya üstü Apache mod_rewrite modülü etkinleştirilmelidir

WordPress’in PHP 7 sürümünü önermesine rağmen, şu anda PHP 7’yi destekleyen tüm eklentiler olmadığı için 5.4 veya üstünü kullanmanızı öneririz.

WordPress için önerilen sunucu gereksinimlerinin yanı sıra, WordPress için PHP belleğinizin 128MB’ye ayarlandığından emin olun.

Boombox teması Mac ve Windows üzerinde test edilmiştir ve şu tarayıcılarla uyumludur: IE11 +, Edge, Firefox, Safari, Chrome, Opera

Boombox teması, responsive ve tüm cihazlar için hazırdır ve tamamen duyarlıdır.

Boombox Temasını Hemen İndir

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

“WordPress BoomBox Teması İndir” üzerine 8 yorum

  1. Avatar of Oğuzhan Oğuzhan dedi ki:

    Güncelleme alamıyacağız sanırım ?

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Malesef lisans sahibi olmanız gerekir ancak güncelleme geldikçe yayınlayacağım.

      1. Avatar of serbest serbest dedi ki:

        lisans olmadan kullanamıyormuyuz bu senin verdiğin temayı

        1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

          kullanabilirsiniz.

          1. Avatar of merk merk dedi ki:

            merhabalar hata alıyorum ama ne oldugunu bilmiyorum, yardımcı olurmusunuz. indirdiğimiz zip mi direk yükleyecez yoksa içindeki boombox.zip mi

          2. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

            indirdiğiniz zip içerisindeki bombox.zip dosyasını yüklemelisiniz yada zipi komple çıkarıp wp-content-themes klasörüne dosyaları yükleyin.

  2. Avatar of Viki bey Viki bey dedi ki:

    warez nulled mi

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Orijinal dosyaları warez ve nulled ikiside aynı şeydir sitemde böyle ikinci kişilerin dosya içerisinde hack inject dosya barındıran temaları paylaşmıyorum kendi satın aldığım dosyalar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir