WordPress Haber Botu V3

Php Bot Erdinç Koç 5.360 Görüntüleme

Merhaba Arkadaşlar Haber Botu V3 hakkında sizlere kısaca bilgi vereceğim. Haber Botu V3 güncel haber sitelerinden veri çekmektedir, 2 adet bot ile  tüm illere ait bölgesel yerel ve genel haberleri çekmektedir. Haberbotuv3 siz ziyaretçilerim için wordpress eklenti olarak hazırlanmış olup karmaşık değildir wordpress eklentiler kısmından indirdiğiniz haberbotuv3.zip dosyasını yükleyip etkinleştirdikten sonra haber botunu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dosyaları yine şifrelemeyip açık kaynak olarak sizlere sunuyorum için rahat olsun hiç bir şekilde illegal kod yoktur.Konu altında bir teşekkür yorumunu esirgemeyeceğinizi umut eder iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Saygılarımla Erdinç Koç.

HABER BOTU V3 İNDİR

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

“WordPress Haber Botu V3” üzerine 15 yorum

  1. Avatar of Webmaster blogu Webmaster blogu dedi ki:

    Haber siteleri icin faydali bir makale olmuş.

  2. Avatar of volkan volkan dedi ki:

    teşekkürler hocam

  3. Avatar of ahmet ahmet dedi ki:

    merhaba
    birşey sormak istedim. Verdiğiniz kodları milliyet yada hürriyete göre yapamaya çalıştım olmadı. Birde spuniknewse denedim hiç birinde başarılı olamadım. rica etsem bu gibi sitelerde incelik yada önemli olan şey nedir?
    Teşekkürler.

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      verdiğim bir kod yok bir eklenti var ve benim belirlediğim haber sitelerinden içerik çeker bot içeriğini değiştirerek hurriyet milliyet gibi haber sitelerinden veri çekemezsiniz bir çok ekstra kod gerekiyor.

  4. Avatar of bilal bilal dedi ki:

    Sağolasın deneyeceğim 🙂

  5. Avatar of Ziya Ziya dedi ki:

    Sistemin verdiği hata mesajı

    Yüklenmiş dosyadan Eklenti Kuruluyor: haberbotuv3.zip
    Paket açılıyor…

    Eklenti yükleniyor…

    Paket yüklenemedi. Geçerli eklenti bulunamadı.

    Eklenti yükleme başarısız.

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Ziyacım eklenti olarak yüklemeyeceksin zip çıkarıp ana dizine klasör olarak atacaksın sonra siten.com/haberbotu/ şeklinde çalıştıracaksın.

  6. Avatar of sinan sinan dedi ki:

    hocam eline sağlık denedim çalışıyor teknoloji botuda bekliyoruz bu bot haber siteleri olanlar için güzel olacak..

  7. Avatar of yasin keleş yasin keleş dedi ki:

    tamam kurulumu yaptım yanlış dizine atmışım:) bu botta kaynak gösterme nası yapabiliriz

  8. Avatar of yunus yunus dedi ki:

    Merhaba. Haber botunu kullanıyorum. Çok güzel olmuş emeğinize sağlık fakat resim olayı sıkıntılı. Resim konuda gözüküyor. Öne çıkarılmış görsel olarak eklemem gerekiyor. onu ayarla şansımız var mıdır?

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Temanızla alakalı bir durum bu ekstra ayarlamalar gerekiyor.

  9. Avatar of HARUN ALP HARUN ALP dedi ki:

    Birçok yazınızı inceledim ancak hiç biri düzgün çalışmıyor. Fonksiyonlar boş değer döndürüyor ayrıca gerekli alanlar yanlış include ediliyor.Çalışmayan bir botu burada paylaşmak “için rahat olsun hiç bir şekilde illegal kod yoktur.Konu altında bir teşekkür yorumunu esirgemeyeceğinizi umut eder iyi günlerde kullanmanızı dilerim.” gibi eklemeyi de yapmanızı anlamadım. Siz yine çalışmayan botlar eklemeye devam edin.

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      çalışmayan birşeyi yapıp paylaşacak kadar kaypak bir adam değilim ilk başta ne yazdığını konunun ne zaman yayınlandığını bak sonra yorumunu yap bu botu 1 k üzeri indirip kullanan oldu şimdi sana şöyle bir açıklık getireyim harunalp.com sitene bir yapayım 5 k kişi senin içeriğini çeksin ister istemez kodlarında değişiklik yapıp botun deaktif olmasını sağlayabilirsin aynı durum benim botlarımdada mevcut o kadar kullanan olunca illaki önlem alıyor insanlar kişisel bot yapmıyorum herkesle paylaşıyorum. ! Bir yorum yaparken önce düşün tart biç öyle yorum yapmanı tavsiye ederim ! Sizlerde birşeyler yapıp insanlara faydalı olmayı deneyin derim.

  10. Avatar of volkan çelik volkan çelik dedi ki:

    sevgili kardeşim, paylaşımını çok beğendim tak diye indi ve yükledim iyi niyetin için teşekkür ederim ama malesef ki çok çok eski tarihli haberleri çekiyor özellikle izmir haberleri, az kalsın yüklüyordum siteye 🙂

    Durumu düzeltme ihtimalin var mı yada yapabileceğimiz birşey ?

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      Ekle demeden eklemez ayrıca kontrol ettiğimde eski tarihli çekmiyor güncel haberleri çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir