WordPress Porto WooCommerce Teması

Temalar Erdinç Koç 1.051 Görüntüleme

Merhaba arkadaşlar uzun bir süreden sonra tekrar bir wordpress teması ile sizlerleyelim illegal kod içermeyen nulled sitelerden indirdiğiniz içerisinden ne olduğu belli olmayan temalar üzerine titrediğiniz bir yerlere getirdiğiniz sitelerinizi indirdiğiniz temaların içerisinde açık bırakılarak sitenizin hacklenmesine yada hacklink virüs bırakılarak tüm emeğinizi çöpe atabilirsiniz bundan dolayı kendim satın aldığım ve kullandığım tüm temaları her ay ücretsiz olarak yayınlamaya karar verdim temaların güncellemelerini konu altına yorum yaparak isteyebilirsiniz lafı fazla uzatmadan sıradaki temamızın adı wordpress porto teması çok amaçlı ve wooCommerce teması şuanki anlık sürümü 6.2.0 güncelleme (03 Ekim 2021) temanın 90,dan fazla demosu olup istediğiniz demoyu sürümü sorunsuzca kurabilirsiniz wordpress e-ticaret sitesi olarak kullanabilirsiniz.

WordPress porto temasının özelliklerini bilenler bilir bilmeyenler için kısaca hızlı bir wordpress temasıdır editör olarak elementor ve wpbakery kullanmaktadır böylece istediğinizi alanı bu editörler sayesinde düzenleyebilirsiniz. Sınırsız renk seçenekleri pagespeed değerleri doğru şekilde kullanıldığı takdirde %90 üzerindedir. Mobil arayüzü tüm mobil cihazlarda tam uyumluluk ile çalışır. Demolar arasında Bir sürü Faydalı Demo – İnşaat, Otel, Restoran, Hukuk Bürosu, Dijital Ajans, Medikal, Emlak, APP Açılışı, Özgeçmiş vb. siteler bulunmaktadır. Seo bakımından oldukça başaralı bir temadır.

Lafı uzatmıyorum ve temanın linkini aşşağıya bırakıyorum sizlerden nacizane bir isteğim var açacağınız sitelere web siteme bağlantı verirseniz sevinirim vermezsenizde canınız sağolsun.

Kurulum aşşağıdaki bağlantıdan temayı indirin ve rar içerisini çıkarın ardından rar içerisinde bulunan Themefiles içerisinde bulunan porto.zip adlı dosyayı wordpress sitenizin görünüm – temalar – üst kısımda buluna yeni ekle ve ardından tema yükle butonuna tıklayarak themefiles klasöründe bulunan porto.zip yükleyerek kurabilirsiniz.

Son olarak ülkemdeki bazı akıllılar kendi sitelerine ekleyip bu temayı yayınlayacaktır yada ücreti ile satacaktır. Sizlere diyecek pek sözüm yok.

Porto V 6.2.0 WordPress Teması indir

3/5 - (2 votes)

Sosyal Ağlarda Paylaş

“WordPress Porto WooCommerce Teması” üzerine 2 yorum

  1. Avatar of Mustafa Mustafa dedi ki:

    İllegal kod yoksa güzel. Sorun şu ki lisans kodu olmadan demoları içe aktaramıyoruz. varmı bir çözümün ?

    1. Avatar of Erdinç Koç Erdinç Koç dedi ki:

      İllegal kod yok direk download edip sizinle paylaşıyorum demoları xml olarak import export ederek çözebilirsiniz yada kod bilgisine sahip iseniz fonksiyon dosyalarından lisans mekanizmasını devre dışı bırakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir