WordPress SEO Eklentileri

Wordpress Uzmanı Erdinç Koç 418 Görüntüleme

En İyi WordPress Seo Eklentileri

Sitenizin içerikleri her ne kadar iyi olursa olsun, WordPress SEO eklentisi optimizasyon desteği almıyorsa büyük sorunlar yaşamanız söz konusu hale gelecektir. Siteniz arama sonuçlarında çıkmıyorsa bunun bazı nedenleri olabilir. Sonuç olarak trafik almayan site çöp olarak görülmektedir.

En iyi WordPress SEO eklentisini bulmak için doğru adrestesiniz. İster yeni, ister eski bir site olsun sizlere sunduğumuz rehber işinizi kolaylaştırma noktasında son derece önemlidir. Listemizde en iyi WordPress SEO eklentilerini sizlere tanıtacağız.

Yoast SEO

yoast wordpress seo
Wordpress SEO Eklentileri 5

Yoast SEO en fazla bilinen seo eklentilerinden biridir. 5 milyondan fazla aktif yüklenme vardır. Puanı da son derece yüksektir. Hem acemiler hem de profesyoneller tarafından kullanılması son derece basittir. Belli başlı ana özellikleri vardır. bunlar arasında anahtar kelime optimizasyonu ilk sırada yer almaktadır. Okunabilirlik kontrolü, devamlı güncellenme, snippet gibi özellikleri vardır.

All in One SEO Pack

Web sitenizi optimize etmek adına sizlere her şeyi sunar. 3 milyondan fazla aktif yüklenme sayısına sahiptir. Genel olarak sahip olduğu özellikleri bu yazımızda sizlere sunacağız.

Kolay meta etiket otomasyonu, ihtiyaçlarınıza göre özellikleri etkinleştirme ve devre dışı bırakma ayarı, kanonik URL fonksiyonu, site haritası ve analytics entegrasyonu gibi özellikler sunar. Acemi dostu olan bu eklenti aynı zamanda ara yüzüne alışmak adına zamana ihtiyaç duymanıza neden olur.

Rank Math

wordpress rank math seo
Wordpress SEO Eklentileri 6

Gizli mod desteği, yerel seo ayarları, web sitenin seo analizi, bir AMP eklentisinin entegrasyonu gibi özellikleri vardır.

WordPress SEO eklentileri, direkt olarak sitenizin kaderini etkiler. Bu nedenle en uygun eklentiyi seçmeniz gerekir. WordPress uzmanları bu konuda sizlere yardımcı olabilir. Uzmanlık gerektiren bir iş türü olduğunu daha öncesinde de sizlere net bir şekilde ifade etmiştir.

Son zamanlarda web sitelerinin ne denli önemli bir role sahip olduğunu daha net bir şekilde görmek söz konusu oluyor. Bu nedenle doğru SEO sayesinde, marka bilinirliği arttırma, sitenin trafiğini yükseltme  noktasına en etkin unsurdur. Buna göre hareket etmeniz halinde siz de başarılı bir site sahibi olma şansı yakalarsanız.

5/5 - (4 votes)

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir