WordPress Tema Kurulumu

Wordpress Uzmanı Erdinç Koç 619 Görüntüleme

WordPress, GPL lisanslı, PHP ve MySQL kullanılarak yazılmış bir kişisel blog sistemidir. WordPress CMS ( Content Management System ) Açık kaynaklı İçerik Yönetim Sistemi’dir. Bu niteliği ile sadece makale yazıp düzenlemek ve yayınlamak veya blog sistemi olarak değil, her türlü içeriğin düzenlenip yayımlanabileceği bir platform olduğu anlamına gelmektedir. WordPress 2001 yılında Matt Mullenweg tarafından kurulmuştur.


WordPress tema şablonları sınırlıdır ve sıkıcı olduğu bilinmektedir. Binlerce ücretsiz wordpress teması arasından seçim yapmanız mümkündür. Bu yazımızda sizler için Wordperss tema kurulum süreci hakkında 3 farklı yöntemden bahsedeceğiz. Bu yöntemleri kullanmanız halinde süreci tamamlamak söz konusu olacaktır.


WordPress tema kurulum için nelere ihtiyacınız olduğu noktasında bilgi sahibi olmanız gerekiyor. İlk olarak wordpress yönetici alanına erişim kurabilmelisiniz. Ayı zamanda bilgisayarınıza indirilmiş wordpress tema şablonu, FTP’ye erişim ve phpMyAdmin’e erişim gerekiyor.


WordPress temaları dizininde yer alan binlerce Premium ve ücretsiz tema arasından seçim yapmanız mümkündür. Belli adımları izlemeniz halinde, yönetici kontrol paneline erişim yaparak görünüm bölümü ile başlayan süreci takip edebilirsiniz. WordPress ile site yapmaya karar veren kişinin öncelikleri arasında WordPress tema seçimi yer almaktadır. Bu seçim, geleceğinizin belirlenme noktasında da son derece önemlidir. Tema için bir nevi sitenin kıyafeti tanımını yapmak mümkündür. Kurumsal, ciddi, rahat, çocuksu, eğlenceli görünmesini temalar üzerinden sağlamak mümkündür.

Worpress tema kurulum uzmanı, bu noktada sizlere yardımcı olarak sitenizin kaderinin belirlenmesi noktasında destek olacaktır. Web sitesi kurmak isteyen bir kişi, belli süreçler üzerinden genel değerlendirme yapabilir. Eğer internet sitesi kurmak gibi hedefiniz varsa, buna uygun adımlar atmak, uzmanlık kazanmak son derece önemlidir.

WordPress Tema Kurulum Hizmetleri


WordPress tema kurulum hizmetleri almak için uygun kişiler ile çalışmak, alacağınız verimin artması noktasında son derece önemlidir. Son zamanlarda wordpress ile alakalı internet ortamında çok önemli bilgiler olduğunu biliyoruz. WordPress tabanlı internet sitesi yapmak adına, wordpress uzmanı ile çalışmanın avantajları çok fazladır.
İnternet üzerinde tanınırlığı arttırmanın etkili yöntemleri arasında web sitesi kurulumu vardır. Web sitesi, kalıcı olmasının yanında güncellenebilir olması nedeniyle de tercih edilir.


Sizlerde premium ücretli satın aldığınız wordpress temalarınızın kurulumunu gerçekleştirmek türkçeleştirme işlemlerini yaptırmak ve optimizasyonu konusunda desteğe ihtiyacınız var ise iletişim kısmında benimle iletişime geçerek wordpress tema kurulumlarınızı sorunsuz ve hızlı uygun fiyatlar ile sizlere yardımcı olabilirim.

5/5 - (10 votes)
Uzmanın'dan WordPress Tema Kurulum Hizmetleri
17

Özet

WordPress alt yapısına sahip web tasarım yaptırmak istiyorsanız bir wordpress uzmanı ile çalışmanın avantajları çok daha fazladır, Tüm WordPress ihyaçlarınız doğrultusunda iletişim bölümünden bana anında ulaşabilirsiniz.

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir