iOS 9.1’in Beta 4 Sürümü Çıktı!

Apple Erdinç Koç 1.479 Görüntüleme

Bildiğiniz gibi iOS, Apple’ın tüm cihazlarına özel olarak uyarlayarak kullandığı bir işletim sistemi. Bu işletim sistemi son sürümü olan 9.0 sürümü ile ilk kez Apple lansmanında resmi olarak tanıtılmıştı. İşletim sisteminin kullanıma sunulmasıyla birlikte birçok hata bildirilmeye başlandı ve çoğu kişi için güncelleme, indirilmeye sunulduğu akşam kullanıma kapatıldı.

Bu indirme sorunu ile başlayan sorunların ardından birçok teknik sorun geldi. Gelen bu sorunlar, işletim sisteminin geliştiriciler için özel olarak çıkartılmış olan sürümlerini de etkiledi ve etkinlikte tanıtılan iOS 9.1 Beta 1 sürümünü kullanan geliştiriciler, bu sorunları yaşadıklarından dolayı Apple’dan bir sistem güncellemesi talep ettiler. Geliştiriciler bu taleplerinin nedeni olarak işletim sisteminde bulunan stabilite ve performans sorunlarını gösterdiler.

iOS 9.1'in Beta 4 Sürümü Çıktı!

Apple bugün yaptığı açıklama ile iOS 9.1 Beta 4 sürümünün geliştiricilere sunulduğunu duyurdu. Apple’ın önceden sorunlar yaşadığı 9.1 Beta sürümlerinde bulunan çoğu sorunun bu yeni sürüm ile birlikte giderildiği bildirildi. İlerleyen günlerde Apple’a yapılacak geri bildirimlerden yeni sürümün performansı hakkında daha detaylı bilgiler alabileceğiz. iOS 9.1 Beta’larının aldığı 4. güncelleme olan bu güncellemede sorunların yine giderilememesi, kullanıcıları oldukça kızdıracaktır.

Bu gönderiye oy ver

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir